HTML

Kopparberg ciderek

Tudj meg mindent a Kopparberg ciderekről!

Friss topikok

A Kopparberg története

2010.06.20. 14:29 CiderElet

A Kopparberg alapítói eredetileg Kopparberg réztartalékai miatt érkeztek a városba. Még Kopparberg hőn szeretett, tradícionális csűrjei is réz színűre voltak festve. Az arany és réztartalékok mellett más természeti kincse is van a városnak, mégpedig a föld alól felbugyogó lágy víz. A lágy víz ásványianyagban szegény, így a természetes ízek sokkal jobban érvényesülnek mellette. Ezért van, hogy a világ legjobb pilzeni sörei és japán szakéi is mind lágy vízből készülnek. Kizárólag ezt az értékes lágy vizet használják a Kopparberg gyártásához is.

A Kopparberg vállalatot 1882-ben alapította 36 kopparbergi serfőző. Ma Peter és Dan-Anders Bronsman testvérpáros vezeti a vállalatot, míg a gyártás a serfőző mester Wolfgang szigorú irányítása alatt áll. A Kopparberg készítésekor a svéd hagyományoknak megfelelően a lehető legegyszerűbb módszereket alkalmazzák. A Kopparberg cidereket ma a világ 40 országában forgalmazzák.

A Kopparberg cidereket megvásárolhatod a CiderStore.hu webáruházban vagy a CiderStore.hu Facebook oldalán: http://www.facebook.com/CiderStore

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kopparbergciderek.blog.hu/api/trackback/id/tr952095653

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása